Next Project

Toowong Renovation

About the project

Project Summary

This home renovation in Toowong is situated on a sloping block. And is surrounded by many mature trees. The clients were frustrated by the amount of leaves entering their swimming pool. Also by the harsh heat during the summertime.

The core purpose of this renovation was to future proof the client’s house. This was achieved by decluttering and simplifying the home. While also providing good light and ventilation to the home.

Client’s needs

A Brief

During the client’s brief, the removal of physical constraints were noted. As a result to make the home more liveable.

The design also focused on improving the general thermal comfort of the home. In addition, suggesting overall better ventilation, enabling natural breezes, sun control and wall insulation. This involved changing windows to louvres or vertical awnings.

All of this was to be kept in mind while also making sure the house was aesthetically pleasing to the client.

Project walkthrough

An Inside Look

Experience the home’s design in 3D with this video walkthrough.



Let’s get started

Are you ready to work with us?