Previous Project Next Project

Indooroopilly Renovation | Ex-Housing Commission Home

Ex-housing commission home

Indooroopilly Renovation

For this Indooroopilly renovation, the clients wanted to achieve a relaxed, inviting and comfortable home feel. They also desired a practically designed family home with the potential to grow as the family’s needs change into the future. Lastly, the weatherboard exterior look was maintained with the installation of rainwater tanks to make use of energy and water saving features.

It now has natural light, breezy and open living areas to take advantage of the north-easterly breezes/winter sun. It has the extra benefit of being a home that is easy to clean and keep tidy.

Project details

Future expansion

We expanded the living area to incorporate a new kitchen and opened up this space to a large new deck. We enhanced the street appearance of the home to reflect the new interior and rear additions. On the ground floor in the future expansion stages, we will allow for the incorporation of a basic bathroom, study, and a multi-purpose space. Under the existing home, we will incorporate an improved laundry, possibly a double garage and secure storage.

Project Number: 070603



Let’s get started

Are you ready to work with us?