Previous Project Next Project

Camp Hill Home Renovation & Addition

Increased functionality

Camp Hill Home Renovation

This Camp Hill home renovation was intended to blend with the existing home and increase the overall liveability for the family. The client brief was the creation of an all-weather usable space and functional outdoor room consisting of a deck area and terrace area for both outdoor lounging and dining. The family was also looking for an outdoor kitchen zone with the dining area suitable for entertaining up to 24 people. The lifestyle design of this home has improved the streetscape and met the needs of the family.

Connectivity

Outdoor terrace

The new extension comprises an outdoor terrace connecting to an enclosed sunroom through bi-fold doors. A classic outdoor entertaining area with kitchenette caters to entertaining family and friends, with a separate outdoor lounge positioned as a private sanctuary. The interconnecting indoor sunroom and outdoor dining space are very functional and versatile, with the family being able to enjoy this area year round.

Project Number: 150303

This project won the 2017 residential ArCHdes (Design Excellence Selection) award.



Let’s get started

Are you ready to work with us?